Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno – żytnia 50 g ( GLU PSZ GLU ŻYT )
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynkowa dębowa drobiowa 20 g
Serek śniadaniowy ziołowy 80 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Mandarynka 1 szt
Ogórek kiszony 50 g
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia 50 g ( GLU PSZ GLU ŻYT )
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynkowa dębowa drobiowa 60 g
Ser żółty 40 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Mandarynka 1 szt
Ogórek kiszony 50 g
Drugie śniadanie
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Jogurt owocowy 150 g 1 szt( MLE)
Pieczywo chrupkie kukurydziano ryżowe 30 g
Obiad
Barszcz czerwony z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL )
Ryż na sypko 250 g
Mus z jabłkiem 150 g z/c
Surówka z kapusty pekińskiej olejem 100 g
Jogurt owocowy 100 g 1 szt
Kompot owocowy 250 ml z/c
Obiad
Barszcz czerwony z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL )
Kotlet pożarski 120 g 1 por. ( GLU PSZ JAJ )
Ziemniaki gotowane 200g
Sałata zielona 5 g
Surówka z kiszonej kapusty z olejem 100 g
Marchew gotowana z olejem 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Sałatka owocowa ze słonecznikiem 150 g
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt.