Śniadanie
Chleb mieszany pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 40 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 30 g
Masło 83% tł. 15g (MLE
Serek homo o smaku naturalnym z ziołami 60 g (MLE)
Szynka sołtysa wieprzowa 40 g
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
POMIDOR 50g
Banan 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50g 1szt
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo o smaku naturalnym z ziołami 60 g (MLE)
Szynka sołtysa wieprzowa 40 g
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
POMIDOR 50g
Banan 1 szt
2 Śniadanie
Kefir 200 g 1 szt (MLE)
Pieczywo chrupkie kukurydziano ryżowe 30 g
Woda mineralna 1 szt 0,5 l n/g
Obiad
Barszcz czerwony ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ, MLE SEL)
Kasa kuskus 200 g ( GLU PSZ )
Gulasz wieprzowy 150 g (GLU PSZ )
Surówka wielowarzywna z olejem 100 g ( SEL )
Brokuł gotowany 100 g
Sałata zielona
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Barszcz czerwony ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ, MLE SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Rolada drobiowa z cukinią 120 g (GLU PSZ )
Sos koperkowy 100 ml (GLU PSZ MLE )
Surówka wielowarzywna z olejem 100 g( SEL)
Brokuł gotowany 100 g
Sałata zielona
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Sałatka jarzynowa z olejem 200 g (SEL)
Woda mineralna 0,5l n/g 1 szt