Śniadanie
iasto drożdżowe ( GLU PSZ, JAJ MLE SO2 ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE
Dżem 50 g
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Mandarynka 1 szt
Pomidor 50 g
Sok przecierowy Kubuś 0,3l 1 szt
Śniadanie
Ciasto drożdżowe ( GLU PSZ, JAJ MLE SO2 ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE
Dżem 50 g
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Mandarynka 1 szt
Pomidor 50 g
Drugie śniadanieKefir 2% tł 200 g 1 szt. (MLE)
Pieczywo chrupkie kukurydziano ryżowe 30g
sok przecierowy Kubuś 0,3 l 1 szt
Obiad
Dyniowa z makaronem 400 ml ( MLE, SEL GLU PSZ)
Ziemniaki 200 g
Ryba smażona (Miruna)120 g (GLU PSZ, JAJ, RYB)
Sałatka z kapusty czerwonej z olejem 100 g
Marchew gotowana 100 g ( GLU PSZ SEL)
Kompot owocowy 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g
Obiad
Dyniowa z makaronem 400 ml ( MLE, SEL GLU PSZ)
Ziemniaki 200 g
Ryba smażona (Miruna)120 g (GLU PSZ, JAJ, RYB)
Sałatka z kapusty czerwonej z olejem 100 g
Marchew gotowana 100 g ( GLU PSZ SEL)
Kompot owocowy 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Sałatka grecka 150 g (MLE, GOR)
Woda mineralna 0,5 l 1 szt