Śniadanie
Bułka pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynkowa dębowa drobiowa 40 g
Twarożek 60 g(MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Banan 1 szt
Śniadanie
Bułka pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek topiony 50g ( MLE)
Szynka sołtysa wieprzowa 40 g ( SOJ, GLU PSZ, JAJ, MLE, GOR)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Arbuz 150 g
Drugie śniadanie
Serek homo owocowy 150 g 1 szt ( MLE )
Pieczywo chrupkie kukurydziano ryżowe 30 g
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Grochowa 400 ml ( GLU PSZ SEL)
Kasza jęczmienna 200 g (GLU JĘCZ)
Filet z kurczaka pieczony 90 g ( GLU PSZ)
Sos ziołowy 100 ml ( GLU PSZ SEL )
Surówka z rzepy białej i jabłka 100 g ( MLE)
Marchew gotowana z olejem 100 g
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Solferino 400 ml ( GLU PSZ SEL MLE )
Naleśniki z twarogiem i owocami 300 g ( GLU PSZ JAJ MLE )
Arbuz 150 g
Kompot owocowy z/c 250 ml