Śniadanie
Chleb pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek waniliowy 150 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Banan 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek waniliowy 150 g ( MLE)
Szynka Piastowska -wp. wędzona (SOJ) 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Jabłko 1 szt
Drugie Śniadanie
Jogurt naturalny 150 g 1 szt (MLE)
Mieszanka studencka 30g (OZI, ORZ )
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt.
Obiad
Ziemniaczana 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL )
Kasza jęczmienna /sypko 200 g ( GLU, JĘCZ)
Sałata zielona 5 g
Pieczeń rzymska wieprzowa 100 g ( GLU PSZ JAJ )
Sos koperkowy ( GLU PSZ MLE )
Bukiet jarzyn gotowanych z olejem 100 g ( SEL )
Surówka z kapusty pekińskiej z olejem 100 g
Kompot owocowy z/c 250ml
Obiad
Jarzynowa z zacierką ( GLU PSZ, MLE, SEL)
Ziemniaki 200 g
Filet z kurczaka pieczony 90g ( GLU PSZ)
Sos pietruszkowy 100 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
Surówka z wielowarzywna z olejem b/c 100 g ( SEL)
Brokuł 100 g
Kompot owocowy 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g