Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twaróg półtłusty 60 g ( MLE)
Szynkowa dębowa kiełbasa wędzona 40g
Sałata zielona 10 g
Mix sałat 2 g zamiast rukoli 2 g
Ogórek kiszony 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Mus owocowy 80 g
Śniadanie
Bułka graham – pszenna ( GLU PSZ) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twaróg półtłusty 100 g ( MLE)
Szynkowa dębowa kiełbasa wędzona 40g
Sałata zielona 10 g
Mix sałat 2 g zamiast rukoli 2 g
Ogórek kiszony 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Mus owocowy 80 g zamiast banana 1 szt
Drugie Śniadanie
Jogurt owocowy 150 g 1 szt. ( MLE)
Pieczywo chrupkie kukurydziano - ryżowe 30g
Woda mineralna n/g l 1 szt
Obiad
Brokułowa z ryżem 300 ml ( MLE, SEL)
Pierogi leniwe z masłem i bułką tartą 300g (GLU PSZ, JAJ,MLE)
Mus z jabłek z/c 200 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Kasza manna z jabłkiem prażonym 200 g (GLU PSZ, MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt
Kalafiorowa z ryżem 400 ml ( MLE, SEL)
Ziemniaki 200 g
Ryba smażona 120 g ( GLU PSZ, JAJ, RYB)
Surówka z kapusty kiszonej z olejem 100 g
Warzywa po grecku 100 g ( GLU PSZ SEL)
Kompot owocowy 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Sałatka grecka 200g (MLE GOR)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt