Śniadanie
Chleb mieszany pszenno - żytni ( GLU PSZ GLU ŻYT ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homogenizowany waniliowy 150 g 1 szt ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Banan 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynka Piastowska- wp., wędzona, parzona z dod. b.sojowego i wody 40g(GLU PSZ, JAJ, SOJ, MLE, SEL, GOR)
Serek homogenizowany 150 g 1 szt ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Jabłko 1 szt
Drugie śniadanieJogurt naturalny 150 g 1 szt(MLE)
Mieszanka studencka 30 g ( OZI ORZ)
Sok przecierowy 0,3L
Obiad
Ziemniaczana 400 ml ( GLU PSZ SEL, MLE )
Kasza jęczmienna/sypko 200 g (GLU JECZ)
Sałata zielona 5 g
Pieczeń rzymska wieprzowa 90g (GLU PSZ, JAJ, MLE)
Sos koperkowy 100 ml ( GLU PSZ SEL)
Surówka z kapusty pekińskiej z olejem 100g
Bukiet jarzyn gotowany z olejem 100 g ( GLU PSZ)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Ziemniaczana 400 ml ( GLU PSZ SEL, MLE )
Ziemniaki pieczone w ziołach 200 g
Sałata zielona 5 g
Rumsztyk wp z łop po tyrolsku 100g ( GLU PSZ JAJ SEZ )
Surówka z kapusty pekińskiej z olejem 100g
Bukiet jarzyn gotowany z olejem 100 g ( GLU PSZ)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Słupki warzyw 100 g
Hummus 30 g (SEZ)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt