Śniadanie
Chleb mieszany pszenno żytni ( GLU PSZ GLU ŻYT ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twaróg półtłusty 60 g ( MLE)
Szynkowa dębowa 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Pomarańcza 1 szt
Śniadanie
Bułka pszenni – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15 g (MLE)
Twaróg półtłusty 100 g ( MLE)
Szynkowa dębowa 60 g
Sałata zielona 10 g
Ogórek kiszony 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Pomarańcza 1 szt
Drugie ŚniadanieBiszkopty 30g (GLU PSZ JAJ MLE GLU JECZ)
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Szpinakowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL )
Makaron 200 g ( GLU PSZ)
Sos własny 100 ml ( GLU PSZ SEL)
Sałata zielona 5 g
Filet z indyka pieczony 90 g
Surówka z rzepy białej i jabłka z olejem 100 g
Bukiet warzyw gotowanych królewski 100 g
Kompot owocowy
Obiad
Szpinakowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL )
Makaron pełnoziarnisty 200 g ( GLU PSZ)
Sos własny 100 ml ( GLU PSZ SEL)
Sałata zielona 5 g
Filet z indyka pieczony 90 g
Surówka z rzepy białej i jabłka z olejem 100 g
Bukiet warzyw gotowanych królewski 100 g
Kompot owocowy
Podwieczorek
Sałatka z ryżu brokułów i jajka 150 g ( GOR JAJ MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt