Śniadanie
Chleb mieszany pszenno żytni ( GLU PSZ GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twaróg półtłusty 60 g ( MLE)
Szynkowa dębowa 40g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Pomarańcza 1 szt
Śniadanie
Chleb Graham ( GLU PSZ ) 50 g
Bułka pszenno - żytnia ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twaróg półtłusty 80 g ( MLE)
Szynka dębowa 40g
Sałata zielona 10 g
Ogórek kiszony 40 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Pomarańcza 1 szt
Drugie Śniadanie
Sok przecierowy 0,3l 1 szt
Biszkopty 30 g ( GLU PSZ JAJ MLE GLU JĘCZ)
Obiad
Szpinakowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL )
Makaron 200 g ( GLU PSZ )
Sałata zielona 5 g
Filet z indyka pieczony 90 g
Sos własny 100 ml (GLU PSZ SEL)
Surówka z rzepy białej i jabłka z olejem 100g
Bukiet warzyw gotowanych królewski 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Szpinakowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL )
Makaron pełnoziarnisty 200 g ( GLU PSZ )
Sałata zielona 5 g
Filet z indyka pieczony 90 g
Sos własny 100 ml (GLU PSZ SEL)
Surówka z rzepy białej i jabłka z olejem 100g
Bukiet warzyw gotowanych królewski 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Sałatka z ryżu, brokułów i jajka 200 g
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt