Śniadanie
Chleb mieszany pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo naturalny 60g ( MLE)
Dżem 50 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Roszponka 2 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Śliwka 2 szt
Śniadanie
Ciasto drożdżowe 50 g ( GLU PSZ, JAJ MLE SO2)
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo naturalny 100g ( MLE)
Dżem 25g 1szt
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Roszponka 2 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Jabłko 1 szt
Drugie śniadanie
Jabłko 1 szt
Wafle ryżowe 30 g
Mleko UHT 1,5 % 250 ML
Obiad
Kalafiorowa z ryżem 400 ml ( MLE SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Ryba smażona Dorsz 120 g ( GLU PSZ JAJ RYB)
Surówka z kapusty kiszonej z olejem 100 g
Warzywa po grecku 100 g ( GLU PSZ SEL )
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Kalafiorowa z ryżem 400 ml ( MLE SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Ryba smażona Dorsz 120 g ( GLU PSZ JAJ RYB )
Surówka z kapusty kiszonej z olejem 100 g
Warzywa po grecku 100 g ( GLU PSZ SEL )
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Warzywa świeże mix 100 g
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt
Humus 30 g ( SEZ)