Śniadanie
Ciasto drożdżowe ( GLU PSZ JAJ MLE SO2 ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Dżem 50 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Jabłko 1 szt
Śniadanie
Ciasto drożdżowe ( GLU PSZ JAJ MLE SO2 ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Dżem 25g 2 szt
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Jabłko 1 szt
Drugie Śniadanie
Banan 1 szt
Mieszanka studencka 40 g (OZI ORZ)
Mleko UHT 200ml 1 szt
Obiad
Krupnik jęczmienny 400 ml ( GLU JĘCZ MLE SEL )
Ziemniaki gotowane 200 g
Sałata zielona 5 g
Ryba smażona ( Miruna ) 120 g ( GLU PSZ JAJ RYB)
Surówka z kapusty kiszonej z olejem 100 g
Warzyw po grecku 100 g ( GLU PSZ SEL )
Kompot owocowy
Obiad
Krupnik jęczmienny 400 ml ( GLU JĘCZ MLE SEL )
Ziemniaki z tłuszczem gotowane 200 g
Sałata zielona 5 g
Ryba smażona ( Miruna ) 120 g ( GLU PSZ JAJ RYB)
Surówka z kapusty kiszonej z olejem 100 g
Warzyw po grecku 100 g ( GLU PSZ SEL )
Kompot owocowy
Podwieczorek
Słupki warzyw 200g
Jogurt naturalny 150 g 1 szt (MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt