Śniadanie
Chleb mieszany pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo o smaku naturalnym 60 g (MLE)
Szynka rodzinna wędzona 40 g ( SOJ GLU PSZ JAJ MLE GOR )
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
POMIDOR 50g
Jabłko 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50g 1szt
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo o smaku naturalnym 80 g (MLE)
Szynka rodzinna wędzona 40 g ( SOJ GLU PSZ JAJ MLE GOR )
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
POMIDOR 50g
Jabłko 1 szt
Drugie Śniadanie
Jogurt owocowy 150 g 1 szt (MLE)
Mieszanka studencka 40 g ( OZI ORZ)
Sok jabłkowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Zupa brokułowa 300 ml ( GLU PSZ, MLE SEL)
Pierogi leniwe z masłem i z bułką tartą 300 g (GLU PSZ JAJ MLE )
Mus z jabłek z/c 200 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Jogurt owocowy 150 g 1 szt (MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt
Obiad
Brokułowa z ryżem 400 ml ( MLE SEL)
Ziemniaki z tłuszczem gotowane 200 g
Filet z kurczaka po hawajsku 120 g (GLU PSZ JAJ MLE )
Surówka z selera i jabłka 100 g( SEL MLE )
Surówka z marchwi z olejem 100 g
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Sałatka gyros ( bez cebuli ) 200 g (JAJ GOR )
Woda mineralna 0,5l n/g 1 szt