Śniadanie
Chleb mieszany pszenno żytni ( GLU PSZ GLU ŻYT ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twarożek 60 g ( MLE)
Pierś delikatna z kurnej półki 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Jabłko 1 szt
Śniadanie
Bułka pszenno– żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twarożek 60 g ( MLE)
Pierś delikatna z kurnej półki 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Jabłko 1 szt
Drugie ŚniadanieJogurt owocowy 150 g 1 szt. ( MLE)
Podpłomyki b/c 40 g ( GLU PSZ MLE )
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Jarzynowa z zacierką 400 ml ( GLU PSZ JAJ MLE SEL )
Ziemniaki z tłuszczem 200 g
Sałata zielona 5 g
Kotlet drobiowy panierowana 120 G ( GLU PSZ JAJ)
Surówka wykwintna z olejem b/c 100 g ( JAJ GOR )
Marchewka z groszkiem 100 g
Kompot owocowy
Obiad
Jarzynowa z zacierką – podstawa 400 ml ( GLU PSZ JAJ MLE SEL )
Ziemniaki 200 g
Sałata zielona 5 g
Kotlet drobiowy panierowana 120 G ( GLU PSZ JAJ)
Surówka wykwintna z olejem b/c 100 g ( JAJ GOR )
Brokuł z sezamem z olejem 100 g (SEZ)
Kompot owocowy
Podwieczorek
Sałatka farmerska B ( bez majonezu) 150 g ( SEL JAJ MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt