Śniadanie
Chleb mieszany pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo naturalny 60g ( MLE)
Szynka rodzinna wędzona 40 g (SOJ GLU PSZ JAJ MLE GOR)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Brzoskwinia 1 szt
Śniadanie
Bułka pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo naturalny 80g ( MLE)
Szynka rodzinna wędzona 40 g (SOJ GLU PSZ JAJ MLE GOR)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Brzoskwinia 1 szt
2 śniadanie
Jogurt owocowy 150 g 1 szt ( MLE )
Mieszanka studencka 40 g ( OZI ORZ )
Sok jabłkowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Brokułowa z ryżem 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL)
Ziemniaki z tłuszczem gotowane 200 g
Gulasz warzywny z ciecierzycą 150 g ( GLU PSZ SEL )
Surówka z selera i jabłka 100 g ( MLE SEL)/ zmiana na marchewkę
Marchew gotowana z olejem 100 g/ zmiana 200g
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Brokułowa z ryżem 400 ml ( SEL MLE )
Ziemniaki z tłuszczem gotowane 200 g
Filet z kurczaka po hawajsku 120 g 1 por. (GLU PSZ JAJ MLE )
Surówka z selera i jabłka 100 g ( MLE SEL)
Surówka z marchwi z olejem 100 g
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Woda mineralna 1 szt 0,5 l n/g
Sałatka Gyros bez cebuli 200 g ( JAJ GOR )