Śniadanie
Chleb mieszany pszenno żytni ( GLU PSZ GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Szynkowa dębowa 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Mandarynka 1 szt
Śniadanie
Dyniowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL )
Ziemniaki gotowane 200 g
Sałata zielona 5 g
Kieszonka z kurczaka z warzywami 120 g ( GLU PSZ SEL)
Surówka z marchwi z olejem 100 g b/c
Kalafior gotowany 100 g
Sos serowo - szpinakowy 100 ml (GLU PSZ MLE)
Kompot owocowy
Podwieczorek
Sałatka gyros 200 g ( bez majonezu i bez cebuli ) ( MLE GOR)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt
Obiad
Dyniowa 300 ml ( GLU PSZ MLE SEL )
Naleśniki z serem 300 g ( GLU PSZ JAJ MLE)
Mus z jabłek
Kompot owocowy
Podwieczorek
Jogurt owocowy 100 ml 1 szt ( MLE)
Woda mineralna 1 szt 0,5 l n/g
Obiad
Krupnik jęczmienny 400 ml ( GLU JĘCZ MLE SEL )
Ziemniaki z tłuszczem gotowane 200 g
Sałata zielona 5 g
Ryba smażona ( Miruna ) 120 g ( GLU PSZ JAJ RYB)
Surówka z kapusty kiszonej z olejem 100 g
Warzyw po grecku 100 g ( GLU PSZ SEL )
Kompot owocowy
Podwieczorek
Słupki warzyw 200g
Jogurt naturalny 150 g 1 szt (MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt