Śniadanie
Ciasto drożdżowe ( GLU PSZ, JAJ MLE SO2 ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE
Dżem 50 g
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)
Śliwka 2 szt
Pomidor 60 g
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Śniadanie
Bułka pszenno - żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE
Szynkowa dębowa drobiowa 60 g
Ser żółty 50 g (MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)
Gruszka 1 szt 150 g
Ogórek kiszony 50 g
Drugie śniadanie
Jogurt owocowy 150 g 1sz ( MLE )
Pieczywo chrupkie kukurydziano ryżowe 30 g
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Barszcz czerwony z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL )
Ryż na sypko 250 g
Mus z jabłek z/c 150 g
Jogurt owocowy 100 g 1 szt
Kompot owocowy 250 ml z/c
Obiad
Barszcz czerwony z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL )
Naleśniki z twarogiem i owocami 300 g 1 porcja ( GLU PSZ JAJ MLE )
Kompot owocowy 250 ml z/c
Podwieczorek
Sałatka owocowa ze słonecznikiem 200 g
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt