Śniadanie
Chleb mieszany pszenno żytni ( GLU PSZ GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek fromage 40 g ( MLE) 0,5 szt
Schab Ojca Grzegorza 40 g ( SOJ GLU PSZ JAJ M;LE SEL GOR)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Jabłko 1 szt
Śniadanie
Chleb Graham ( GLU PSZ ) 50 g
Bułka Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek fromage 80 g ( MLE)
Schab Ojca Grzegorza 40 g ( SOJ GLU PSZ JAJ M;LE SEL GOR)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Jabłko 1 szt
Drugie Śniadanie
Woda mineralna 1 szt 0,5 l n/g
Banan 1 szt
Wafle ryżowe 20 g
Obiad
Brokułowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL )
Ryż na sypko 200 g
Sałata zielona 5 g
Szynka pieczona wieprzowa 90 g
Surówka z selera i jabłka 100 g b/c ( SEL MLE)
Sałatka z buraczków i jabłka z olejem 100 g
Kompot owocowy
Obiad
Brokułowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL )
Ryż na sypko 200 g
Sałata zielona 5 g
Karczek z papryką pieczarkami i serem żółtym 120 g ( MLE )
Surówka z selera i jabłka 100 g b/c ( SEL MLE)
Sałatka z buraczków i jabłka z olejem 100 g
Kompot owocowy
Podwieczorek
serek homo owocowy 150 g 1 szt (MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt