Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek fromage naturalny 80g ( 0,5 szt) ( MLE)
Schab Ojca Grzegorza 40g (SOJ, GLU PSZ, JAJ, MLE, SEL, GOR)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Jabłko 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Śniadanie
Bułka Graham – pszenna ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek fromage naturalny 80g ( 0,5 szt) ( MLE)
Schab Ojca Grzegorza 40g (SOJ, GLU PSZ, JAJ, MLE, SEL, GOR)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Jabłko 1 szt
II Śniadanie
Serek homo owocowy 150 g 1szt.
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt
Obiad
Brokułowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ, MLE, SEL)
Ryż na sypko 200 g
Szynka wieprzowa pieczona 90 g
Sos meksykański 100 ml ( GLU PSZ )
Surówka z z selera i jabłka 100 g (MLE, SEL)
Sałatka z buraczków i jabłka z olejem 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Obiad
Brokułowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ, MLE, SEL )
Ryż na sypko 200 g
Karczek pieczony 120 g ( GLU PSZ)
Surówka z selera i jabłka 100 g (SEL, MLE)
Sałatka z buraczków i jabłka z olejem 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Sos własny 100 ml ( GLU PSZ SEL )
Podwieczorek
Wafle ryżowe 20g
Mus owocowy 100g 1 szt zamiast banana 1 szt
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt