Śniadanie
Ciasto drożdżowe ( GLU PSZ, JAJ MLE SO2 ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE
Dżem 50 g
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)
Śliwka 2 szt
Pomidor 60 g
Sok przecierowy 0,3 l 1 sz
Śniadanie
Ciasto drożdżowe ( GLU PSZ, JAJ MLE SO2 ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE
Dżem 50 g
Serek homo naturalny 100 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)
Śliwka 2 szt
Pomidor 50 g
Drugie śniadanie
Kefir 2% tł 200 g 1sz ( MLE )
Pieczywo chrupkie kukurydziane ryżowe 30 g
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Dyniowa z makaronem 400 ml ( GLU PSZ JAJ MLE SEL )
Ziemniaki 200 g
Ryba smażona (Miruna )120 g (GLU PSZ, JAJ, RYB)
Sałatka z kapusty czerwonej z olejem 100 g
Marchew gotowana z olejem 100 g ( GLU PSZ SEL)
Kompot owocowy 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g
Obiad
Krem z dyni z groszkiem ptysiowym 400 ml ( GLU PSZ JAJ MLE SEL )
Ziemniaki 200 g
Ryba smażona Miruna 120 g (GLU PSZ, JAJ, RYB)
Surówka z kapusty pekińskiej olejem 100 g
Marchew gotowana z olejem 100 g ( GLU PSZ SEL)
Kompot owocowy 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Sałatka grecka bez cebuli (MLE GOR)
Woda mineralna 0,5l 1 szt