Śniadanie
Chleb mieszany pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Ser żółty 40g ( MLE)
Pierś delikatna 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Arbuz 150 / zmiana Mus owocowy 150 g
Śniadanie
Bułka pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Ser żółty 60g ( MLE)
Pierś delikatna 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Arbuz 150 / zmiana Mus owocowy 150 g
2 śniadanie
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Wafle ryżowe 50 g
Obiad
Zupa z soczewicy i ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Udko pieczone 210 g ( GLU PSZ SEL )
Ogórek kiszony z cebulką z olejem 100 g
Buraczki podprawiane drobne tarte 100 g ( GLU PSZ)
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Zupa z soczewicy i ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Udko pieczone 210 g ( GLU PSZ SEL )
Kalafior gotowany 100 g
Ćwikła z jabłkiem 100 g
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Serek homo owocowy 1 szt 150 g ( MLE)
Sok pomarańczowy 0,3 l 1 szt.