Śniadanie
Chleb mieszany pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Pierś delikatna 40 g
Twarożek z koperkiem 60g (MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)
Jabłko 1 szt
Pomidor 50 g
Śniadanie
Bułka pszenno - żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT ) 50 g 1sz
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Pierś delikatna 40 g
Twarożek z koperkiem 60g (MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)
Jabłko 1 szt
Pomidor 50 g
Drugie śniadanie
Jogurt owocowy 150 g 1sz ( MLE )
Podpłomyki 40 g b/c ( GLU PSZ MLE )
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Jarzynowa z zacierką 400 ml ( GLU PSZ JAJ MLE SEL )
Ziemniaki z tłuszczem gotowane 200 g
Kotlet schabowy 120 g (GLU PSZ JAJ )
Surówka wielowarzywna z olejem 100 g (SEL)
Marchew z groszkiem 100 g
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy 250 ml z/c
Obiad
Jarzynowa z zacierką 400 ml ( GLU PSZ JAJ MLE SEL )
Ziemniaki gotowane 200 g
Kotlet schabowy 120 g (GLU PSZ JAJ )
Surówka wielowarzywna z olejem 100 g (SEL)
Brokuł z sezamem i z olejem 100 g
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy 250 ml z/c
Podwieczorek
Sałatka farmerska 150 g ( JAJ MLE SEL )
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt