Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek naturalny Bieluch 60g ( MLE)
Szynka piastowska wp. 40 g (SOJ )
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Banan 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Śniadanie
Bułka pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek naturalny Bieluch 80g ( MLE)
Szynka piastowska wp. 40 g (SOJ )
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ )
Banan 1 szt
Drugie ŚniadanieMleko UHT 200 ml 3,5 % tł. 1 szt. (MLE)
Drożdżówka mini 50 g (GLU PSZ, JAJ, MLE)
Obiad
Pieczarkowa z makaronem 400 ml ( GLU PSZ, MLE, SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Udko pieczone 1 szt 210 g
Fasolka szparagowa z wody 100 g
Surówka wielowarzywna z olejem 100 g (SEL)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Obiad
Jarzynowa z makaronem dieta 400 ml ( GLU PSZ, MLE, SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Udko pieczone 1 szt 210 g
Fasolka szparagowa z wody 100 g
Surówka wielowarzywna z olejem (SEL) 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Jabłko 1 szt.
Mieszanka studencka 30 g (OZI, ORZ)