Śniadanie
Chleb mieszany pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twarożek 60 g ( MLE)
Pierś gotowana premium 40 g (GLE, PSZ, JAJ, SOJ, MLE, SEL, GOR )
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Jabłko 150 g
Śniadanie
Bułka pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homogenizowany 150 g 1 szt ( MLE)
Pierś gotowana premium 40 g (GLE, PSZ, JAJ, SOJ, MLE, SEL, GOR )
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Jabłko 150 g
2 śniadanie
Jogurt owocowy 150 g 1 szt ( MLE)
Podpłomyki b/c 30 g ( GLU PSZ MLE )
Woda mineralna 1 szt 0,5 l n/g.
Obiad
Barszcz biały z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE GLU ŻYT SEL)
Ryż na sypko 200 g
Leczo z drobiem 250 g
Surówka wykwintna z olejem 100 g
Brokuł gotowany 100 g
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Barszcz biały z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE GLU ŻYT SEL)
Kasza pęczak/sypko 200 g (GLU PSZ)
Karczek pieczony 120 g ( GLU PSZ )
Sos pieczeniowy 100 ml
Brokuł gotowany 100 g
Surówka wykwintna z olejem 100 g ( JAJ GOR )
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Sałatka tęczowa ( bez majonezu ) 160 g (JAJ MLE )
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt.