
Śniadanie
Chleb mieszany pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek śniadaniowy 80g ( MLE) 1 szt
Szynka dębowa 20 g
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Ogórek świeży 50g
Jabłko 1 szt

Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynka dębowa 40 g
Serek homo 80 g (MLE )
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Ogórek świeży 50g
Jabłko 1 szt

Obiad
Barszcz czerwony z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL)
Naleśniki z serem 300 g ( MLE JAJ PSZ GLU )
Jogurt owocowy 100 ml ( MLE )
Kompot owocowy z/c 250 ml
Mus z jabłek z/c 100 g
Podwieczorek
Serek homo owocowy 150 ml (MLE )
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt

Barszcz czerwony z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE, SEL)
Kasza bulgur 200 g ( GLU PSZ)
Sos pomidorowy 100 ml (GLU PSZ)
Schab pieczony w rękawie 120 g
Surówka z kapusty białej z olejem 100 g
Marchew gotowana 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Budyń o smaku czekoladowym 200 g ( MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt





















