Śniadanie
Bułka pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Pasztet drobiowy z kurnej półki 70 g (GLU PSZ, JAJ, SEL)
Twarożek 60 g (MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Mandarynka 1 szt
Śniadanie
Bułka pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek topiony 50g ( MLE)
Szynka sołtysa wieprzowa 40 g ( SOJ, GLU PSZ, JAJ, MLE, GOR)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Mandarynka 1 szt
Drugie śniadanie
Serek homo owocowy 150 g 1 szt ( MLE )
Pieczywo chrupkie kukurydziano ryżowe 30 g
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Wielowarzywna z ziemniakami 300 ml ( GLU PSZ SEL MLE )
Pierogi leniwe z masłem i bułką tartą 300g ( GLU PSZ, JAJ,MLE,)
Mus z jabłek z/c 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Wielowarzywna z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL MLE )
Kasza kuskus / sypko 250 g ( GLU PSZ)
Schab z morelą suszoną 120g ( SO2 )
Brokuł gotowany 100g
Surówka z selera i jabłka 100 g
Sos pomidorowy 100 ml (GLU PSZ)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Woda mineralna n/g 0,5l 1 szt.
Sałatka tęczowa 200g (JAJ, MLE)