Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek naturalny Bieluch 60g ( MLE)
Szynka piastowska wp. 40 g (SOJ )
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Gruszka 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ
Śniadanie
Bułka pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek naturalny Bieluch 100g ( MLE)
Szynka piastowska wp. 40 g (SOJ )
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Gruszka 1 szt
Drugie Śniadanie
Sok pomarańczowy 0,3 l 1 szt
Jabłko 1 szt
Mieszanka studencka 40 g ( OZI ORZ )
Obiad
Pieczarkowa z makaronem 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Udko pieczone 1 szt 210 g
Fasolka szparagowa z wody 100 g
Marchew gotowana z olejem 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
sałata zielona 5 g
Obiad
Jarzynowa z makaronem dieta 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Udko pieczone 1 szt 210 g
Fasolka szparagowa z wody 100 g
Marchew gotowana z olejem 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Drożdżówka mini 50 g (GLU PSZ JAJ )
Mleko UHT 1 SZT 250 ml