Śniadanie
Chleb mieszany pszenno - zytni 50 g ( GLU PSZ GLU ŻYT )
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE
Szynka dębowa 40 g
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Arbuz 150 g
Pomidor 50 g
Śniadanie
Bułka pszenno - żytnia 1 szt ( GLU PSZ GLU ŻYT ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE
Szynka dębowa 40 g
Ser topiony 50 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Arbuz 150 g
Pomidor 50 g
Drugie śniadanie
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Jogurt owocowy 150 g 1 szt
Mieszanka studencka 30 g (OZI, ORZ)
Obiad
Fasolowa z ziemniakami 400 ml ( PSZ SEL GLU )
Makaron 250 g ( GLU PSZ)
Twaróg półtłusty 100 g (MLE )
Mus z jabłek z/c 100 g
Kompot owocowy 250 ml z/c
Obiad
Zupa wiosenna z cukinią i ziemniakami 400 ml ( MLE, PSZ MLE SEL )
Ziemniaki gotowane 200 g
Kieszonka z kurczaka z warzywami 120 g GLU PSZ, SEL)
Sałatka wiosenna b/c 100 g
Kalafior gotowany 100 g
Kompot owocowy 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Słupki warzyw 200 g
Serek Kanapkowy mini 30 g 1 szt (MLE)
Woda mineralna 0,5 l 1 szt