
Śniadanie
Ciasto drożdżowe 50 g ( GLU PSZ, JAJ MLE SO2 )
Bułka pszenna długa krojona 50 g ( GLU PSZ)
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Dżem 50 g
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Roszponka 2 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Arbuz 150 g
Pomidor 50 g

Śniadanie
Ciasto drożdżowe 50 g ( GLU PSZ, JAJ MLE SO2 )
Chleb Graham 50g ( GLU PSZ)
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Dżem 25 g 1 szt
Serek homo naturalny 60g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Roszponka 2 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Arbuz 150g
Pomidor 50 g
II śniadanie
Wafle ryżowe 30 g
Jabłko 1 szt.
Mleko UHT 3,5 % tł 200 ml

Obiad
Kalafiorowa z ryżem 400 ml ( GLU PSZ, SEL, MLE)
Ziemniaki gotowane 200 g
Ryba smażona ( Miruna ) 120 g ( GLU PSZ, JAJ, RYB)
Warzywa po grecku 100 g
Sałatka z kapusty białej z olejem 100 g
Kompot owocowy 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g

Kalafiorowa z ryżem 400 ml ( GLU PSZ, SEL, MLE)
Ziemniaki gotowane 200 g
Ryba smażona ( Miruna ) 120 g ( GLU PSZ, JAJ, RYB)
Warzywa po grecku 100 g
Sałatka z kapusty białej z olejem 100 g
Kompot owocowy 250 ml z/c
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Sałatka grecka ( bez cebuli ) 200 g ( MLE GOR )
Woda mineralna n/g 0,5 l 1szt





















