Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g ( MLE)
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Szynkowa dębowa 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Mandarynka 1 szt.
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g ( MLE)
Ser topiony 50 g ( MLE)
Szynka dębowa 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Mandarynka 1 szt.
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
2 śniadanie
Jogurt owocowy 150 g 1 szt ( MLE)
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Mieszanka studencka 40 g ( OZI ORZ )
)
Obiad
Fasolowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL )
Makaron 250 g ( GLU PSZ )
Mus z jabłek 150 g z/c
Twaróg półtłusty 100 g (MLE)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Dyniowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ, MLE, SEL )
Ziemniaki gotowane 200 g
Kieszonka z kurczaka z warzywami 120 g (GLU PSZ SEL )
Sos serowo szpinakowy 100 ml (GLU PSZ MLE )
Surówka z marchwi i jabłka z olejem 100 g
Kalafior gotowany 100 g
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Sałatka Gyros 200 g ( GOR MLE )
Woda mineralna 0,5 l 1 szt