Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno – żytni 50 g ( GLU PSZ, GLU ŻYT )
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynkowa dębowa kieł. wp. gr. rozd wędzona 40 g
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Arbuz 150g
Pomidor 50 g
Śniadanie
Bułka pszenni – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Ser topiony 50 g ( MLE)
Szynkowa dębowa kieł. wp. gr. rozd wędzona 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ )
Arbuz 150g
Drugie Śniadanie
Jogurt owoce leśne zmiana jogurt brzoskwiniowy 150 g 1 szt. ( MLE)
Mieszanka studencka 30 g ( OZI, ORZ )
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Zupa wiosenna z cukinią 300 ml ( GLU PSZ, MLE, SEL)
Naleśniki z serem 300 g ( GLU PSZ, JAJ, MLE,) 300 g
Mus z jabłek z/c 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Zupa wiosenna z cukinią 400 ml ( GLU PSZ, SEL )
Ziemniaki 200 g
Sałata zielona 5 g
Kieszonka z kurczaka z warzywami 120 ( GLU PSZ, MLE )
Kalafior gotowany 100g
Sałatka z wiosenna 100 g
Sos serowo – szpinakowy ( ( GLU PSZ, MLE )
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek