Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Ser topiony 50 g (MLE )
Pierś gotowana wędzona 40g (GLU PSZ, JAJ, SOJ, MLE, SEL, GOR)
Sałata zielona 10 g
Papryka świeża 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Brzoskwinia 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Pierś gotowana wędzona 40g (GLU PSZ, JAJ, SOJ, MLE, SEL, GOR)
Sałata zielona 10 g
Papryka świeża 50 g
Brzoskwinia 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
2 Śniadanie
Jogurt truskawkowy 150 g 1 szt
Pieczywo chrupkie kukurydziane ryżowe 30 g
Woda Mineralna n/g 0,5 l 1 szt.
Obiad
Barszcz biały z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ, SEL, MLE, GLU ZYT )
Kaszotto jęczmienne z mięsem wieprzowym i warzywami 350 g ( SEL, GLU JĘCZ )
Brokuł gotowany 100g
Surówka wielowarzywna z olejem 100 g (SEL)
Sos pomidorowy ( GLU PSZ )
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5
Obiad
Barszcz biały z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ, SEL ,MLE, GLU ZYT )
Kasza jęczmienna/sypko 200 g ( GLU JECZ)
Sałata zielona 5 g
Kotlet drobiowy pożarski z kukurydzą 120 g ( GLU PSZ, JAJ )
Brokuł gotowany 100g
Surówka wielowarzywna z olejem 100 g (SEL)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Słupki papryki kolorowej 100g
Serek kanapkowy mini o smaku śmietankowym 30g 1 szt (MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 sz