Śniadanie
Chleb mieszany pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek śniadaniowy ziołowy 80 g 1 szt (MLE)
Szynkowa dębowa 20 g
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Ogórek kiszony 50g
Gruszka 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50g 1szt
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Ser żółty 50 g (MLE)
Szynkowa dębowa 60 g
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Ogórek kiszony 50g
Gruszka 1 szt
Drugie Śniadanie
Jogurt owocowy 150 g 1 szt (MLE)
Pieczywo chrupki kukurydziane 3 0 g
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Barszcz czerwony z ziemniakami 300 ml ( GLU PSZ, MLE SEL)
Naleśniki z serem 300 g ) GLU PSZ JAJ MLE )
Jogurt owocowy 100 g 1 szt ( MLE)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Biszkopty 30 g (GLU PSZ JAJ MLE GLU JĘCZ )
Obiad
Żurek z ziemniakami 400 ml (GLU PSZ MLE SEL GLU ŻYT)
Naleśniki z twarogiem i owocami 300 g 1 porcja ( GLU PSZ JAJ MLE )
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Sałatka owocowa ze słonecznikiem 200 g
Woda mineralna 0,5l n/g 1 szt
.