Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g ( MLE)
Serek fromage 40 g 0,5 szt ( MLE)
Szynkowa sołtysa 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Jabłko 1 szt.
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g ( MLE)
Ser fromage 80 g 1 szt ( MLE)
Szynka sołtysa 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Jabłko 1 szt.
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
2 śniadanie
Banan 1 szt
Woda mineralna 0,5 l 1 szt
Wafle ryżowe 20 g
Obiad
Brokułowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL MLE )
Ryż na sypko 200 g
Szynka wieprzowa pieczona 90 g
Sos meksykański 100 g ( GLU PSZ )
Surówka z selera i jabłka 100 g ( SEL MLE)
Sałatka z buraczków i jabłka z olejem 100 g
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Brokułowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL MLE )
Ryż na sypko 200 g
Karczek pieczona 120 g
Sos własny 100 ml ( GLU PSZ )
Surówka z selera i jabłka 100 g ( SEL MLE)
Sałatka z buraczków i jabłka z olejem 100 g
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Sałatka farmerska 200 g ( JAJ SEL MLE )
Woda mineralna 0,5 l 1 szt