Śniadanie
Chleb Pszenno - żytni 50 g ( GLU PSZ GLU ŻYT )
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE
Twarożek z koperkiem 60 g ( MLE)
Pierś delikatna z kurnej półki 40g
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)
Jabłko 1 szt
Pomidor 50 g
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twarożek z koperkiem 60 g ( MLE)
Szynkowa piastowska wp wędzona 40 g (SOJ)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)
Jabłko 1 szt
Pomidor 50 g
Drugie Śniadanie
Jogurt owocowy 150 g 1 szt (MLE)
Podpłomyki b/c 40 g (GLU PSZ MLE)
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Jarzynowa z zacierką podstawa 400 ml ( GLU PSZ, MLE, SEL)
Ziemniaki 200 g
Kotlet drobiowy panierowany 120 g ( GLU PSZ JAJ)
Surówka wykwintna z olejem 100 g
Marchew z groszkiem 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Obiad
Jarzynowa z zacierką podstawa 400 ml ( GLU PSZ, MLE, SEL)
Ziemniaki 200 g
Kotlet drobiowy panierowany 120 g ( GLU PSZ JAJ)
Surówka wykwintna z olejem 100 g
Brokuł z sezamem z olejem 100 g (SEZ)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Sałatka farmerska B bez majonezu (MLE JAJ SEL )
Woda mineralna 0,5 l 1 szt n/g