Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g ( MLE)
Ser naturalny bieluch 60 g 1 szt ( MLE)
Szynka piastowska 40 g (SOJ GLU PSZ JAJ MLE SEL GOR)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Jabłko 1 szt.
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g ( MLE)
Ser naturalny bieluch 100 g 1 szt ( MLE)
Szynka piastowska 40 g (SOJ GLU PSZ JAJ MLE SEL GOR)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Jabłko 1 szt.
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
2 śniadanie
Jabłko 1 szt
Sok pomarańczowy 0,3 l 1 szt
Mieszanka studencka 40 g (OZI ORZ)
Obiad
Pieczarkowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL MLE )
Ziemniaki gotowane 200 g
Udko pieczone 1 szt 210 g
Fasolka szparagowa z wody 100 g
Marchewka gotowana z olejem 100 g
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Jarzynowa z makaronem 400 ml ( GLU PSZ SEL MLE )
Ziemniaki gotowane 200 g/ zmiana na ziemniaki pieczone 200g
Udko pieczone 1 szt 210 g
Fasolka szparagowa z wody 100 g
Marchewka gotowana 100 g/ zmiana surówka wielowarzywna 100 g ( SEL MLE)
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Drożdżówka mini 50 g ( GLU PSZ MLE SEL)
Mleko UHT 200 ml 1 szt (MLE)