Śniadanie
Chleb mieszany pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twaróg półtłusty 60g ( MLE)
Szynkowa dębowa wieprzowa kiełbasa 40 g
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Pomidor 50g
Jabłko 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Ser topiony 50g ( MLE)
Szynkowa dębowa wieprzowa kiełbasa 40 g
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Pomidor 50g
Jabłko 1 szt
2 ŚniadanieSok przecierowy 1 szt
Jogurt owocowy 150 g 1 szt ( MLE)
Mieszanka studencka 30g (OZI, ORZ)
Obiad
Barszcz biały z ziemniaki 400 ml ( GLU PSZ MLE, SEL)
Kaszotto z mięsem wieprzowym i warzywami 350 g ( SEL, GLU JĘCZ))
Sos pomidorowy 150 ml ( GLU PSZ )
Sałatka szwedzka 100 g ( GOR )
Brokuł gotowany 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Obiad
Barszcz biały z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE, SEL GLU ŻYT)
Kasza jęczmienna /sypko 200 g ( GLU PSZ )
Kotlet pożarski z kukurydzą 120 g ( GLU PSZ, JAJ)
Sałatka szwedzka 100 g ( GOR )
Brokuł gotowany 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Sałatka Gyros ( bez majonezu ) 200 g ( GOR, MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt