Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g ( MLE)
Ser topiony 50 g( MLE)
Pierś gotowana 40 g (SOJ GLU PSZ JAJ MLE SEL GOR)
Sałata zielona 10 g
Papryka świeża 50 g
Banan 1 szt.
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g ( MLE)
Serek homo naturalny 60 g( MLE)
Pierś gotowana 40 g (SOJ GLU PSZ JAJ MLE SEL GOR)
Sałata zielona 10 g
Papryka świeża 50 g
Banan 1 szt.
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
2 śniadanie
Woda mineralna 0,5 l n/g 1 szt
Pieczywo chrupkie kukurydziano ryżowe 30 g
Jogurt truskawkowy 150 g 1 szt (MLE)
Obiad
Barszcz biały z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL MLE GLU ŻYT )
Kaszotto jęczmienne z mięsem wieprzowym i z warzywami (SEL GLU JECZ)
Sos pomidorowy 150 ml ( GLU PSZ)
Sałatka szwedzka 100 g
Brokuł gotowany 100 g
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Barszcz biały z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL MLE GLU ŻYT )
Kasza jęczmienna /sypko 200 g ( GLU JĘCZ)
Kotlet pożarski z kukurydzą 120 g ( GLU PSZ JAJ) 1 szt 210 g
Sałatka szwedzka 100 g
Brokuł gotowany 100 g
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Sałatka tęczowa 200 g ( JAJ MLE )
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt