Śniadanie
Chleb mieszany pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twarożek z natką pietruszki 120g ( MLE)
Jajko gotowane 1 szt (JAJ)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Mandarynka 1 szt.
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twarożek z natką pietruszki 120g ( MLE)
Jajko gotowane 1 szt (JAJ)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Mandarynka 1 szt.
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
2 śniadanie
Jogurt naturalny 150g 1 szt. (MLE)
Płatki kukurydziane 30 g
Sok przecierowy 1 szt
Obiad
Dyniowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ, MLE, SEL)
Makaron 250 g ( GLU PSZ)
Twaróg półtłusty 100 g ( MLE)
Mus z jabłek z/c 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Dyniowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ, MLE, SEL)
Makaron 250 g ( GLU PSZ)
Twaróg półtłusty 100 g ( MLE)
Mus z jabłek z/c 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Kefir 2 % 200g 1 szt (MLE)
Mandarynka 1 szt.
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt