Śniadanie
Chleb pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynka dębowa drobiowa kiełbasa 40 g
Twarożek 60 g (MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Jabłko 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynka dębowa drobiowa kiełbasa 40 g
Twarożek 60 g (MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Jabłko 1 szt
Drugie ŚniadanieJogurt truskawkowy 150 g 1 szt (MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt
Obiad
Grochowa 400 ml ( GLU PSZ, SEL )
Kasza jęczmienna /sypko 200 g ( GLU, JĘCZ)
Sałata zielona 5 g
Pieczeń rzymska wieprzowa 100 g (GLU PSZ JAJ )
Sos ziołowy 100 ml (GLU PSZ MLE )
Marchewka gotowana z olejem 100 g ( SEL )
Surówka z rzepy białej i jabłkiem 100 g (MLE)
Kompot owocowy z/c 250ml
Obiad
Solferino 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL )
Ziemniaki 200 g
Sałata zielona 5g
Sakiewka wp. z warzywami 120 g ( SEL, MLE )
Marchewka gotowana z olejem 100 g ( SEL )
Surówka z rzepy białej i jabłkiem 100 g (MLE)
Kompot owocowy z/c 250ml
Podwieczorek
Kisiel o smaku truskawkowym z jabłkiem z/c 150 ml
Mleko UHT 200 ml 3,5 tł 1 szt (MLE)