Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homo naturalny 60 g ( MLE)
Szynkowa dębowa kiełbasa wędzona 40g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Mandarynka 1 szt
Śniadanie
Bułka pszenni – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Ser topiony 50 g ( MLE)
Szynkowa dębowa kieł. wp. gr. rozd wędzona 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Mandarynka 1 szt
2 Śniadanie
Jogurt owocowy150 g 1 szt. ( MLE)
Mieszanka studencka 40 g ( OZI, ORZ )
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Dyniowa z ziemniakami 300 ml ( GLU PSZ MLE, SEL)
Naleśniki z serem 300 g ( GLU PSZ, JAJ,MLE,) 300 g
Mus z jabłek z/c 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Jogurt owoce leśne 100 g 1 szt
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt
Obiad
Dyniowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL )
Ziemniaki 200 g
Sałata zielona 5 g
Kieszonka z kurczaka z warzywami 120 ( GLU PSZ MLE )
Kalafior gotowany 100g
Surówka z marchewki z olejem 100 g
Sos serowo – szpinakowy (GLU PSZ MLE )
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Sałatka Gyros B ( Bez majonezu )
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt