Śniadanie
Chleb Pszenno - żytni 50 g ( GLU PSZ GLU ŻYT )Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 gg
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynkowa dębowa drobiowa 40 g
Twaróg półtłusty 60 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)
Jabłko 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynkowa dębowa drobiowa 60 g
Twaróg półtłusty 100 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Jabłko 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)
Drugie Śniadanie
Serek homo owocowy 150 g 1 szt (MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1szt
Obiad
Grochowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ, SEL)
Kasza jęczmienna na sypko 200 g (GLU JĘCZ)
Fileta z kurczaka pieczony 90 g
Sos ziołowy 100 ml ( GLU PSZ MLE)
Surówka z rzepy białej i jabłka z olejem 100 g
Marchew gotowana z olejem 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Obiad
Solferino 400 ml ( GLU PSZ MLE, SEL)
Ziemniaki gotowane 200
Kotlet szwajcarski ze schabu 120 g ( MLE GLU PSZ JAJ SOJ )
Surówka z rzepy białej i jabłka z olejem 100 g
Surówka z marchwi z olejem 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Kisiel o smaku truskawkowym z jabłkiem z/c 150 ml
Mleko UHT 200ml 3,5% tł 1 szt