Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni (GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham (GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynkowa dębowa kieł.wp. 40 g
Serek homo naturalny 60 g (MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Mus owocowo - warzywny 100 g zamiana za banan 1 szt
Śniadanie
Bułka pszenni – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Ser topiony 50 g ( MLE)
Szynkowa dębowa kieł. wp. gr. rozd wędzona 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Mus owocowo - warzywny 100 g zamiana za banan 1 szt
2 Śniadanie
Jogurt owocowy 150 g 1 szt. ( MLE)
Mieszanka studencka 30 g ( OZI, ORZ )
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Dyniowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL )
Ziemniaki gotowane 200 g
Sałata zielona 5 g
Kieszonka z kurczaka z warzywami 120 ( GLU PSZ MLE )
Kalafior gotowany 100g
Sałatka z kapusty czerwonej z olejem 100 g
Sos serowo – szpinakowy ( ( GLU PSZ MLE )
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Sałatka Gyros B ( Bez majonezu )
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt