Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno – żytnia 50 g ( GLU PSZ GLU ŻYT )
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Pasztet Jana wędlina wieprzowa 70 g ( GLU PSZ JAJ SEL
Pasta z twarogu z natką pietruszki 60 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Brzoskwinia 1 szt
Ogórek 50 g
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia 50 g ( GLU PSZ GLU ŻYT )
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynkowa dębowa drobiowa 60 g
Pasta z twarogu z natką pietruszki 60 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JECZ)
Brzoskwinia 1 szt
Pomidor 50 g
2 śniadanie
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Jogurt owocowy 150 g 1 szt ( MLE)
Pieczywo chrupkie kukurydziano ryżowe 30 g
Obiad
Barszcz czerwony z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE SEL )
Ryż na sypko 250 g
Mus z jabłkiem 150 g z/c
Jogurt owocowy 100 g 1 szt
Kompot owocowy 250 ml z/c
Obiad
Żurek z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE GLU ŻYT )
Naleśniki z twarogiem i owocami 300 g 1 porcja ( GLU PSZ JAJ MLE )
Kompot owocowy z/c 250 ml