Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twaróg półtłusty 60 g ( MLE)
Szynkowa dębowa kieł. wp. gr. rozd wędzona 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Gruszka 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Śniadanie
Bułka graham– pszenna ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynkowa dębowa kieł.wp. 40 g
Twaróg półtłusty 100 g ( MLE)
Sałata zielona 10g
Ogórek kiszony 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Gruszka 1 szt
Drugie Śniadanie
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt.
Biszkopty 30 g (GLU PSZ, JAJ, MLE, GLU JĘCZ)
Obiad
Szpinakowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL)
Makaron 200 g
Filet z indyka pieczony 90 g
Sos własny 100 ml ( GLU PSZ SEL)
Bukiet warzyw gotowanych królewskich 100 g
Surówka z rzepy białej i jabłka z olejem 100g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Obiad
Szpinakowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL)
Makaron pełnoziarnisty 200 g (GLU PSZ)
Kotlet szwajcarski z fileta z kurczaka 120 g (GLU PSZ, JAJ, SOJ, MLE)
Surówka z rzepy białej i jabłka z olejem 100g
Bukiet warzyw gotowanych królewski 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Sałatka z ryżu i brokułów i jaj 200 g ( JAJ, MLE, GOR)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt.