Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek naturalny bieluch 60 g ( MLE)
Dżem 1 szt
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Jabłko 1 szt.
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
2 śniadanie
Kefir 2% tł. 200 g 1 szt. (MLE)
Wafle ryżowe 30 g
Sok jabłkowy 0,3 l 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek naturalny bieluch 60 g ( MLE)
Dżem 2 szt
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Jabłko 1 szt.
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
2 śniadanie
Kefir 2% tł. 200 g 1 szt. (MLE)
Wafle ryżowe 30 g
Sok jabłkowy 0,3 l 1 szt
Obiad
Szpinakowa z zacierką 400 ml ( GLU PSZ, MLE, SEL JAJ )
Ziemniaki gotowane 200 g
Ryba smażona Miruna 120 g ( GLU PSZ JAJ RYB )
Sałatka z kapusty czerwonej z olejem 100 g
Bukiet jarzyn gotowany z olejem 100 g (SEL)
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Szpinakowa z zacierką 400 ml ( GLU PSZ, MLE, SEL JAJ )
Ziemniaki gotowane 200 g
Ryba smażona Miruna 120 g ( GLU PSZ JAJ RYB )
Sałatka z kapusty czerwonej z olejem 100 g
Bukiet jarzyn gotowany z olejem 100 g (SEL)
Sałata zielona 5 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Sałatka grecka 200 g ( MLE GOR)
Woda mineralna 0,5 l 1 szt