Śniadanie
Chleb mieszany pszenno żytni ( GLU PSZ GLU ŻYT ) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynkowa dębowa drobiowa 40 g
Twaróg półtłusty 60 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem 250 ml (MLE )
Gruszka 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynkowa dębowa drobiowa 60 g
Twaróg półtłusty 100 g ( MLE)
Sałata zielona 10 g
Ogórek 50 g zmiana pomidor 50g
Gruszka 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)
2 Śniadanie
Sok przecierowy 0,3 l 1 szt
Biszkopty 30 g ( GLU PSZ JAJ MLE GLU JĘCZ )
Obiad
Szpinakowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE, SEL)
Makaron 200 g (GLU PSZ)
Filet z indyka pieczony 90 g
Sos własny 100 ml ( GLU PSZ MLE)
Surówka z rzepy białej i jabłka z olejem 100 g
Bukiet warzyw gotowanych królewski 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Obiad
Szpinakowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE, SEL)
Makaron pełnoziarnisty 200 g (GLU PSZ)
Kotlet szwajcarski z fileta z kurczaka 120 g ( MLE GLU PSZ JAJ SOJ )
Surówka z rzepy białej i jabłka z olejem 100 g
Bukiet warzyw gotowanych królewski 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Słupki z marchewki 100 g
Serek kanapkowy mini o smaku śmietankowym 30 g 1 szt. (MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt