Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twaróg półtłusty 60 g ( MLE)
Szynkowa dębowa kieł. wp. gr. rozd wędzona 40 g
Sałata zielona 10 g
Rukola 2 g
Ogórek kiszony 50 g
Jabłko 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Śniadanie
Bułka pszenna długa krojona ( GLU PSZ) 100 g zmiana z bułka graham
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Szynkowa dębowa kiełbasa drobiowa 40 g
Twaróg 100 g ( MLE)
Sałata zielona 10g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Jabłko1 szt
Drugie Śniadanie
Serek homo owocowy 150 g 1 szt ( MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt.
Obiad
Grochowa z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ SEL)
Kasza jęczmienna 200 g (GLU JECZ)
Filet z kurczaka pieczony 90 g (GLU PSZ)
Sos ziołowyy 100 ml ( GLU PSZ SEL)
Marchewka gotowana z olejem 100 g ( GLU PSZ )
Surówka z rzepy i jabłka 100g ( MLE)
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Obiad
Solferino 400 ml ( GLU PSZ MLE, SEL)
Naleśniki z twarogiem i owocami 300 g 1 por ( GLU, JAJ, PSZ MLE)
Banan 1 szt
Kompot owocowy z/c 250 ml
Podwieczorek
Kisiel o smaku truskawkowym z jabłkiem z/c 150 ml
Mleko UHT 200 ml 3,5 tł (MLE)