Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twaróg półtłusty 60 g ( MLE)
Szynkowa dębowa kiełbasa wędzona 40g (SOJ, GLU, PSZ, JAJ,MLE, GOR)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Śniadanie
Bułka graham – pszenna ( GLU PSZ) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Twaróg półtłusty 100 g ( MLE)
Szynkowa dębowa kiełbasa wędzona 40g (SOJ, GLU, PSZ, JAJ,MLE, GOR)
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Drugie Śniadanie
Jogurt owocowy 150 g 1 szt. ( MLE)
Mieszanka studencka 40g (OZI, ORZ)
Woda mineralna n/g l 1 szt
Obiad
Brokułowa z ryżem 300 ml ( MLE, SEL)
Pierogi leniwe z masłem i bułką tartą 300g (GLU PSZ, JAJ,MLE)
Mus z jabłek z/c 200 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Obiad
Brokułowa z ryżem 400 ml (MLE, SEL)
Ziemniaki z tłuszczem 200 g
Filet z kurczaka po hawajsku 120 g (GLU PSZ, JAJ, MLE)
Surówka z selera i jabłka 100 g ( MLE, SEL)
Surówka z marchwi z olejem 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Sałatka Gyros 200g ( JAJ, MLE, SEL )
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt