Śniadanie
Chleb mieszany pszenno – żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek topiony 50g ( MLE)
Pierś gotowana wędzona 40 g (SOJ, GLU PSZ, JAJ, MLE, SEL, GOR)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Papryka świeża 50g
Banan 1 szt
Śniadanie
Bułka Pszenno – żytnia ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek homogenizowany naturalny 60g ( MLE)
Pierś gotowana wędzona 40 g (SOJ, GLU PSZ, JAJ, MLE, SEL, GOR)
Sałata zielona 10 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Papryka świeża 50g
Banan 1 szt
Drugie Śniadanie
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt
Jogurt truskawkowy 150 g 1 szt ( MLE)
Pieczywo chrupkie kukurydziano ryżowe 30 g
Obiad
Barszcz biały z ziemniaki 400 ml ( GLU PSZ MLE, SEL)
Kaszotto z mięsem wieprzowym i warzywami 350 g ( SEL)
Sos pomidorowy 150 ml ( GLU PSZ )
Sałatka szwedzka 100 g ( GOR )
Brokuł gotowany 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Obiad
Barszcz biały z ziemniakami 400 ml ( GLU PSZ MLE, SEL GLU ŻYT)
Kasza pęczak /sypko 200 g 1 Por ( GLU PSZ )
Kotlet pożarski z kukurydzą 120 g ( GLU PSZ)
Sałatka szwedzka 100 g ( GOR )
Brokuł gotowany 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Podwieczorek
Sałatka tęczowa ( bez majonezu ) 160 g ( JAJ MLE)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt