Śniadanie
Chleb mieszany Pszenno - żytni ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek fromage naturalny 40g ( 0,5 szt) ( MLE)
Szynkowa sołtysa wieprzowa wędzona 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Jabłko 1 szt
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Śniadanie
Bułka Graham – pszenna ( GLU PSZ, GLU ŻYT) 50 0 g
Chleb Graham ( GLU PSZ) 50 g
Masło 83% tł. 15g (MLE)
Serek fromage naturalny 80g 1 szt ( MLE)
Szynkowa sołtysa wieprzowa wędzona 40 g
Sałata zielona 10 g
Pomidor 50 g
Kawa zbożowa z mlekiem z /c 250 ml (MLE GLU ŻYT GLU JĘCZ )
Jabłko pieczone 1 szt
Drugie śniadanie
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt
Brzoskwinia 1 szt
Wafle ryżowe 20 g
Obiad
Szczawiowa 400 ml ( MLE, SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Szynka wieprzowa pieczona 90 g
Sos meksykański 100 ml ( GLU PSZ )
Surówka z kapusty białej z olejem 100 g
Sałatka z buraczków i jabłka z olejem 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Obiad
Szczawiowa z ryżem 400 ml ( MLE, SEL)
Ziemniaki gotowane 200 g
Karczek pieczony 1 szt 120 g ( GLU PSZ)
Surówka z kapusty białek z olejem b/c 100 g
Surówka z buraczków i jabłka z olejem 100 g
Kompot owocowy z/c 250 ml
Sałata zielona 5 g
Sos własny 100 ml ( GLU PSZ)
Podwieczorek
Hummus 30g (SEZ)
Woda mineralna n/g 0,5 l 1 szt
Słupki z marchewki 100g